W e l k o m
Geachte Relatie,

Met gepaste trots kan ik u melden dat mijn bedrijf Van Polen Service in verwarmingstechniek verder gaat binnen het bedrijf Centragas van Galen BV. De samenwerking en relatie tussen beide bedrijven bestaat al ruim 30-jaar maar ik heb besloten om het bedrijf op te laten gaan en in dienst te treden bij Centragas van Galen BV.

Centragas van Galen is als Totaalinstallateur voornamelijk actief in de regio Haarlem en kunt u als klant nu gebruik maken van een veel groter dienstenpakket. U kunt denken aan alle voorkomende loodgieters werkzaamheden – dak- en zinkwerkzaamheden – complete badkamers – elektra werkzaamheden – beveiligingsinstallaties, kortom alles in en rondom uw huis.

Ook op het gebied van duurzame technieken zoals zonnecollectoren/boilers – PV-zonnepanelen – warmtepompen – meet- en regeltechniek zijn wij actief en kunnen u daarin adviseren.

Wat gaat deze samenwerking voor u als klant betekenen?
  1. Dat wij als uw installateur gewoon uw aanspreekpunt zijn en blijven.
  2. De servicedienstverlening blijft doorgaan zoals uw gewend bent.
  3. Het telefoonnummer 023 – 535 58 28 blijft bestaan.
  4. Wij bereikbaar zijn onder info@vanpolencv.nl en het nieuw e-mailadres info@centragas.nl
Wat zijn de voordelen van deze samenwerking voor u als klant?
  1. Betere telefonische bereikbaarheid.
  2. 24-uur Servicedienst met inzet van meerdere monteurs.
  3. Showroom met complete badkamers, Cv-ketels en advies voor duurzame oplossingen.
  4. Groot aanbod van verschillende diensten.
  5. Aangesloten bij landelijke formule InstalCenter.
Binnen Centragas van Galen ben ik verantwoordelijk voor de particulieren klanten. Ik zal mij voornamelijk bezighouden met de dagelijkse leiding van de montage afdeling, uiteraard kunt u ook voor overige vragen/werkzaamheden bij mijn terecht als uw contactpersoon.

Als u naar aanleiding van deze berichtgeving nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom om onze showroom te komen bekijken en de nieuwe collega’s te spreken.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen u nog lang van dienst te mogen zijn in onze nieuwe vorm.

Met vriendelijke groet,

Martin van Polen & Peter van Galen